lørdag den 23. marts 2013

Produktiv krea-aften

I går fik jeg købt chokolade, fundet cola frem og fik (efter lidt problemer) dvd'en til at køre på computeren - synes stadig ikke Winidows 8 er ret godt...
Min kæreste tog til fodbold-hygge og jeg rykkede ind i krea-kontoret. Raja ville også være med til at hygge, så hun fandt sig godt til rette under skrivebordet, og så delte vi min dyne.


Og hvad vi jeg så lavet i løbet af min krea-aften? Jo, jeg fik lavet kort, som min mormor har bestilt (jeg fik lavet 7 i går og de sidste 3 i dag). I december fik jeg en opskriftsbog, hvor min søster havde skrevet et par opskrifter ned, og så skal jeg selv klistre ind og pynte. Jeg fik sat min søsters opskrifter ind.
I dag fortsatte jeg den gode krea-stime. Jeg fik som tidligere skrevet, lavet de sidste kort til min mormor, så hun får 10 kort inklusiv håndlavede kuverter.
Jeg fik også begyndt på en scrapbog over familieweekender. Hvert år i august/september er vi på weekend med min mors familie. Det er rigtig hyggeligt, og vi har nu gjort det 17 år i træk. Det er derfor ved at være svært at huske hvor vi var de forskellige år, og jeg lovede at starte på en scrapbog. Og det har jeg så endelig fået gjort.
Jeg fik også lavet lidt til min egen scrapbog, som jeg slet ikke har fået startet på siden jeg kom hjem fra Athen i juli 2011.


Jeg har tidligere nævnt, at jeg er med i "hemmelig penneven", hvor man skal finde på forskellige ting, som skal sendes til en man ikke kender. Vi må ikke offentliggøre noget før på en bestemt dato, men jeg fik i dag gjort den første ting klar... Og det her billede afslører vist ikke hvad jeg sender afsted...


Mon ikke der bliver lavet flere kreative ting her i weekenden?

2 kommentarer:

  1. Rigtig sjov idé med opskriftsbogen... :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det ender jo med at være en man kan have stående fremme :-)

      Slet