tirsdag den 19. marts 2013

Picture Perfect


Endnu engang kan jeg med glæde udgive et gæsteindlæg, som min søde, kreativ søster (med denne nye blog) har skrevet... Nyd det og hav en god tirsdag.

Picture perfect....

Not really - et lille indlæg om når det ikke liiiiige helt bliver som man forestillede sig.

Jeg elsker at surfe rundt i blogland, jeg bliver inspireret, imponeret og generelt misundelig på alle bloggernes kreative evner. Diverse krea-blogs er jo et sted man viser "se hvad jeg kan" frem og i al beskedenhed håber på en kommentar a la hvor er du dygtig (får her flashback til div. billedkunst projekter og tegninger hjembragt til stolte (?) forældre) når nu kærestens hmm ikke længere er nok.

Nu fik jeg så bare lige lyst til at vise et projekter som ikke ligefrem er blevet som ønsket, og under ingen omstændigheder fortjener et "flot" - så i hvert fald kun med et ironisk toneleje :)
Se nu denne sømandstrøje - hvad sørensens har jeg lavet med halsen? Og hvorfor i al verden opdagede jeg det først efter trøjen var syet sammen og det var for sent at trevle op? Det var ikke meningen det skulle være en art rullekrave....


Nå, godt at Knud er for lille til at protestere mod morens hjemmestrik - for der er lagt en del timer i trøjen og synes ellers den er meget fin, så den må være god nok til at varme under middagsluren i barnevognen:)

Næste projekt: en cardigan til den lille fyr. Fandt en opskrift som jeg brugte som skabelon og ændrede så en lille smule....


Men det blev ikke godt! Den blev slet ikke som jeg forestillede mig.... Her er det blot designet der er off - den fejler sådan set ikke noget, men tror den ryger til genbrug, synes ikke rigtig den passer til Knud....

Nu har jeg vist et par af mine fejlslagne projekter - hvad med dig, kikser det også af og til for dig, eller er du "picture perfect"?

PS indlægget er kun skrevet for at få et smil på læben, og bestemt ikke et angreb på bloggere, blogland eller kreative sjæle generelt....

Skrevet af: Tina (Ms. Knit).

3 kommentarer:

 1. Cardigan/vesten ser nærmest ud til den har bryster!
  Håber der er andre af dine læsere der kan og vil være med til at indrømme at projekter ikke altid lykkes - ellers må vi jo stå frem alene :)

  SvarSlet
 2. Kære Janni
  Tusind tak for din søde kommentar på min blog!! og vupti så fandt jeg også dig :)
  Du må altså ikke give den vest til genbrug!!!
  Hvilken str. er det tænker jeg? Ville Emil kunne passe den?? Han er en str. 92
  kh Libbie

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg vil meget gerne have dig som læser. Er helt vild med din blog! :)
   Min søster siger at vesten kun er en størrelse 68/74... Så den er nok lidt meget for lille...
   Kh. Janni

   Slet