mandag den 22. april 2013

Et minde om den bedste mor i verden

I dag er det 5 år siden min mor døde. Og det er en dag, der gør ondt.
Jeg havde den mest fantastiske mor i verden og jeg savner hende meget. Men i dag skal bruges på at mindes alle de gode ting, såsom den dag i Italien hvor hun grinte så meget at hun begyndte at græde; som de utallige aftener, hvor jeg har siddet krummet sammen på hende i hendes lænestol; som den aften, hvor vi så Rejseholdet og på samme tid begyndte at græde; som den dag jeg var kørt med hende til Silkeborg og vi spiste frokost i bilen på en rasteplads udenfor Karup... Jeg vil mindes alle de ting, som gør, at jeg nu savner hende så ufatteligt meget.


I dag er jeg rigtig glad for at være lockoutet, for i dag er en dag, hvor det er svært for mig at arbejde - være på en skole og være glad og normal er meget svært, når man ikke er glad...

4 kommentarer:

 1. Puha Janni, sender mange tanker til dig, ingen skulle leve uden sin mor :(

  SvarSlet
 2. Sidder her med klump i halsen og tårer i øjenkrogen - du er så god til at sætte ord på følelserne. Jeg kender dem jo alt for godt, og vi har det sikkert på samme måde. Ville ønske at jeg kunne være sammen med far og dig idag - men lad os tales ved senere, ik?

  SvarSlet
 3. Har idag for første gang læst din blog. Da jeg har fået din pakke fra Blog legen med pennevenner.
  Føler din sorg, og gruer for den dag min mor ikke længere er her. Håber der går 40 år endnu (hun bliver 60 i år)
  Tusind tak for din pakke, jeg vil fremover følge med på din blog. Ser spændede ud. og hvordan har du dog fået samlet en flok kreative piger ii 20'erne? Er SÅ misundelig på jeres kreaklub. Vil prøve (igen) at finde ud af noget lign. i Nordjylland. Skal til at skrive kladen til indlægget på lørdag. Glæder mig til at se hvad de andre har fundet på.
  Ønsker dig en RIGTIG dejlig Tirsdag.(havde sjovt nok sendt den samme slgs kakao til min penneven. Skægt ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til :-) Jeg håber du kan bruge det. Mht. kreaklubben, så søgte jeg på farmorfabrikken.dk og kom derigennem i kontakt med de andre.
   Nu du er blevet fast læser her, synes jeg du skal deltage i min give away (klik på billedet ude til højre) :-)
   Ha' en god dag.

   Slet