søndag den 5. januar 2014

De hjemmelavede...

Da jeg i dag tog billeder af mine nye kreationer (og nogle af købene fra London), kom jeg til at se, at jeg ikke har vist de hjemmelavede gaver frem endnu...
Jeg glemte desværre at tage billede af den hæklede butterfly, som jeg lavede til min søsters svigerfar. Øv. Jeg blev inspireret af Frøkenen og Baronens butterfly, men jeg måtte rette lidt til, da jeg hækler løsere end hun gør.
Til min søsters svigermor lavede jeg et sleeve til hendes iPhone, som matcher det jeg lavede til hendes iPad for et års tid siden (se det her).Min bedste veninde er (stor) fan af de små minions fra Grusomme Mig. Så da jeg en dag surfede rundt på Pinterest og fandt et hæklet minion penalhus, vidste jeg bare, at det skulle være en del af julegaven.Jeg fik selv nogle skønne julegaver. Jeg fik en stor taske af min veninde, til når jeg skal have lidt ekstra med på farten eller på arbejde. Støvler af min søster + hendes kæreste. En kjole af farmor (som far har købt), bogen Lutter Løkker + en ordentlig bunke garn af min nevø (har min søster mistænkt for at stå bag den gave). Gavekort til Matas af min søsters svigerforældre. Hjemmelavede æsker af mormor. Hun laver dem ikke så tit mere, da hun har gigt i sine fingre, men hun har lavet sådan et sæt her både til mig og søster i år.Og sidst, men absolut ikke mindst, fik jeg den SKØNNESTE skoletaske af min far og hans kæreste. Det er den ultimative lærertaske, som jeg længe har ønsket mig.I morgen starter hverdagen igen... Det har været en dejlig lang ferie, hvor jeg både har nået at slappe af og opleve en masse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar