tirsdag den 22. oktober 2013

Mine første hjemmesyede kjoler

Som jeg fortalte i sidste indlæg, fik jeg syet et par kjoler og en nederdel.
Jeg vil lige vise kjolerne frem her. De er lavet efter samme mønster. Jeg ved ikke hvad mønstret hedder eller hvor det er fra, da jeg bare lånte det af min søster Tina.
Jeg er ret stolt af mig selv. Jeg har stort set ikke syet tøj til mig selv før, så synes det er godt klaret, at jeg har fået lavet disse to uden større fejl...

Regnvejrsbillede af første kjole.
En lille detalje: blå lynlås i nakken. 
Anden kjole, der røg gennem maskinen.
Det grå stof er lidt kraftigere end det blå, og de er begge super lækre at have på. Som en service kan jeg fortælle, at stofferne er købt hos Kølkær Stof og Hobby i Hammerum (jeg ved ikke om de har en webshop). De har super mange flotte stoffer, og jeg skal helt sikkert derud når jeg engang får løn.
Den blå kjole har usynlig lynlås bagpå, og jeg må sige, at jeg er imponeret over mig selv og min symaskine. Ja, min symaskine er rigtig god til at sy usynlige lynlåse - det eneste det kræver er en god trykfod (hedder det ikke det?) som er beregnet til at sy usynlige lynlåse.
Jeg skal helt sikkert have investeret i en tvillingenål til maskinen. Jeg lånte Tinas, og det giver altså en helt anden finish end ellers.
Jeg er i det hele taget blevet ret begejstret for det der syning, så mon ikke jeg skulle kaste mig ud i det noget oftere?

Jeg kunne godt tænke mig at prøve at sy et par bukser til mig selv, men har ikke noget mønster. Er der en, der har et godt mønster, som de vil dele med mig?

Den nederdel jeg syede i weekenden bliver vist frem en af dagene. So stay tuned :)

4 kommentarer:

  1. Synes altså også kun du har grund til at være tilfreds - rigtig flot resultat!

    SvarSlet
  2. Mønstret er iøvrigt fra onion og har nr 2001

    SvarSlet
  3. Hvor er du bare sej! De er godt nok fine begge to.

    SvarSlet