mandag den 14. oktober 2013

Efterårsferie # 3 Shopping

Når jeg har ferie har en tendens til at bruge lidt penge... Og sådan er det også gået i denne ferie...
Jeg har i dag været i Herning og Hammerum og kigge.

Jeg har fået købt mig nogle støvler, der var på tilbud.Derudover faldt jeg over noget i Bog& Idé. Nemlig en "bog" med små folde-æsker, som er lige til at prikke ud og samle. Dem skal jeg nok få brug for engang.


Jeg var ude i stofforretningen Kølkær stof og hobby i Hammerum i dag. De har godt nok meget stof, garn, knapper osv. Jeg kunne slet ikke overskue det hele. Så det er helt sikkert at jeg skal derud igen, når jeg engang har råd til at bruge flere penge derude.
Jeg begrænsede mig til to stykker stof og tråd til det blå.


Jeg tror at det skal blive til noget kjole-nederdel-halløjsa... Men får nok nogle ideer (og hjælp) når Tina og jeg tager i sommerhus og er kreative.

Jeg fik også købt nogle rammer, så jeg (endelig) kunne få hængt noget på mine vægge. Min billedvæg er slet ikke færdig, og jeg har allerede et billede, som er klar til at blive hængt op, men som ikke lige kom op sammen med de andre.


Der er her billeder af mig og min veninde fra Frankrig, mine forældre og nogle af vennerne fra Athen. Derudover er der et postkort fra zoologisk have og to zentangles lavet af Tina.
På en anden væg hængte jeg mine to små "plakater" fra Vissevasse op.


Jeg fik også købt forskellige ting, som er hemmelige, for de er blevet pakket ind... Til en hemmelig modtager...


I aften er der sofa-hygge med Raja og de originale Far til fire på dvd'en. Og måske lidt pennevenneskrivning...

2 kommentarer:

  1. Det ser virkelig ud til at du nyder (en tiltrængt) ferie. Husk at vaske stoffet inden weekenden:) tror du egentlig måske vi skal have forlængerledning med til "maskinparken"?

    SvarSlet
  2. Det ser super dejligt ud :)

    SvarSlet