søndag den 20. oktober 2013

Efterårsferie # 4 Krea-søster-weekend

Ferien højdepunkt har helt sikkert været denne weekend.
Weekenden startede faktisk for mig allerede torsdag, hvor jeg tog op til min far og hyggede. Det blev selvfølgelig til afslapning med tv og hækling.
Fredag gjorde jeg klar til sommerhusturen med min kære søster. Jeg fik handlet ind og pakket. Og sidst på eftermiddagen kørte far og jeg op i sommerhuset. Vi fik tændt op, lavet og spist aftensmad og hygget. Far kørte hjem og en time senere ankom Tina. Og så var vi klar til krea-søster-hygge. Vi gik i gang med det samme. Tina havde et kjolemønster med, som jeg skulle tegne af og prøve at lave en kjole til mig selv ud fra, så jeg gik i gang med at tegne af. Tina strikkede imens og gav gode råd og vejledning.

Jeg er i gang med mønstertegning.
Tina strikker og slapper af.
Nogle vil sige at vi sov længe lørdag (Tina) og nogle vil nok sige, at vi stod tidligt op (mig). Vi kom op allerede ved 8.30-tiden. Vi fik hurtigt spist morgenmad og kommet i gang med syningen.
Tiden flyver bare afsted når man hygger sig, og før vi fik set os om (eller spist frokost) kom far til eftermiddagskaffe. Han kunne jo ikke holde sig væk, når begge hans døtre var i området.
Efter at have fået kaffe og kage syede vi videre mens far sad og lavede sudoku.

Far og Tina.
Vi syr og syr. Tina har gang i den helt store produktion til Knud.
Jeg kan efterhånden se enden på første projekt.
Efter far var taget afsted igen syede vi videre. Vi kørte bare derudaf helt indtil aftensmaden. Den fik vi overstået og så fortsatte vi indtil øjnene og koncentrationen ikke kunne følge med.
I morges stod vi igen forholdsvist tidligt op, så vi kunne blive færdige med vores igangværende projekter.


Der blev også lige tid til et klassisk søsterbillede.
Vi nåede det vi havde sat os for at nå. Resultatet? Ja det må I vente med at se til næste indlæg :)
Vi havde en helt fantastisk weekend. Vi er begge blevet forelskede i vores fars sommerhus. Vi var kreative og havde søsterhygge, som vi ikke har haft længe. Og vi er allerede klar til at arrangere næste søsterweekend.
I næste uge ses vi igen, da lille Knud fylder 1. Utroligt som tiden går. Moster-kærligheden bliver kun større for hver gang jeg ser ham.

Nu venter en ny uge, som man burde være opladet til, så er det forkert af mig at drømme om nogle ekstra dage i sommerhuset?
Har du haft en ligeså god weekend som jeg har? Ha' en god uge.

2 kommentarer:

  1. Det ligner en skøn weekend :)

    SvarSlet
  2. Tak for en dejlig dejlig weekend - det må vi helt sikkert snart gøre igen!

    SvarSlet