fredag den 22. februar 2013

Nye tider

Så er det sket... Jeg skal ikke længere bo alene. Min kæreste og jeg har besluttet at det er på tide at flytte sammen, så jeg flytter ud til ham i Vorgod-Barde (ja, I kan selv prøve at google det, og se om I kan finde det).
Grunden til jeg flytter derud er, at han ejer sit hus, og derfor er det oplagt, at det er mig, der opsiger min lejlighed.

Flytning betyder så også, at der skal sorteres lidt i tingene derhjemme, og nogle ting skal sælges... Jeg har derfor valgt at sælge en del bøger og dvd'er og et par kjoler.

Her er de bøger jeg sælger. Alle bøger koster 50 kr. + porto.DVD'erne der bliver ofret... Alle dvd'erne koster 30 kr. + porto.


Derudover har jeg også Desperate Housewives sæson 1 og 2, som jeg sælger for 100 kr./stk. + porto.

Og til sidst: Her er de kjoler, som jeg sælger. Alle er størrelse 38. Og alle koster 100 kr.+ porto.

Smuk guldkjole, som jeg desværre ikke har kunnet få taget et ordentligt billede af. Den er stropløs og går til ca. midt på låret. Er købt i Athen.

Kjole fra H&M, som sidder stramt for oven og "strutter" lidt for neden. Går til knæene.
 
Kort kjole, som er rigtig fin en varm sommeraften. Den er lidt kort, så der skal nok leggins under.
Kinesisk kjole i pink/guld. Høj slids i siderne.

Kinesisk kjole i blå/sølv. Høj slids i siderne

Der kommer nok løbende flere ting, som jeg vil sælge i forbindelse med flytningen. Jeg laver en side, der hedder Flyttesalg, hvor du kan få et overblik over, hvad det er, jeg gerne vil af med.

Jeg glæder mig meget til at flytte, og til at få sat mit præg på hans indretning af huset. Kravene er: at internettet fungerer (der har været lidt problemer det sidste stykke tid), at jeg får min gamle, blå lænestol med, at der er plads til mine bøger og at der er plads til mine kreating. Det er da meget rimelige krav, er det ikke?

5 kommentarer:

 1. Fedt for jer Janni. Og nej det er HELT rimelige krav at stille. Kreativitet bør faktisk kræve husets største rum... hvis du spørger mig

  SvarSlet
 2. Hej!
  Long shot, men har du stadig de kinesiske kjoler?

  SvarSlet
 3. Tak for svar! Og vildt ;-)
  Hvilken str. er det? Og sælger du stadig? I så fald til hvilken pris?

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg var ca en str 38 dengang jeg kunne passe dem. 100 kr/stk plus porto. Du kan sende mig en mail, hvis du er interesseret: Janni.fransgaard@gmail.com :-)

   Slet