lørdag den 16. februar 2013

Ferien forsvinder alt for hurtigt

Uge 7 er en dejlig uge! Som lærer har man undervisningsfri (dog skal der jo liiiige forberedes lidt undervisning).
Jeg har tilladt mig at nyde at have fri. Man bliver virkelig helt smadret af at skifte job, og ferien var længe ventet. Jeg startede med at tage over til min søde søster nogle dage. Vi havde nogle skønne søster-dage, hvor vi fik lavet lidt kreativt mens nevøen sov.
Jeg fik lavet denne forårshue. Den er nok lige lidt for hullet til at passe til vejret nu, men når sneen forsvinder og foråret så småt viser sit ansigt, så er denne hue klar til brug.


Jeg brugte denne opskrift. Det tog ingen tid at lave huen - lige til mit temperament.

Derudover har jeg i denne uge fået lavet nogle æggevarmere til min veninde. Jeg har aldrig i mit liv set sådan nogle, så den første blev lavet mens hun var hjemme hos mig, så hun kunne fortælle hvad hun ønskede og godkende det jeg lavede. Hendes tema var den store stygge ulv og de tre små grise.


De er lavet af garnrester, og desværre var der lige præcis ikke nok grå garn, så ulvens ører er lavet af en anden rest. Der er en farveforskel, men det må min veninde leve med, da jeg ikke vil ud at købe noget nyt for så lidt.

Jeg vil gerne lige her til sidst sige tak til Janni B. for det skønne blogindlæg hun lavede til mig. Jeg føler mig rigtig heldig med alle de kreative sjæle omkring mig. Og mon ikke der snart kommer endnu et gæsteindlæg. Fra hvem? Ja, det kan I så tænke lidt over.

Jeg overvejer også snart en lille bitte give away (som i: "når jeg når 10 faste læsere" eller noget i den stil). Gad vide om der er stemning for det...

3 kommentarer:

 1. Synes det er en god ide med en give away...:)
  Tak for rådet om bloglovin - så smart!!

  SvarSlet
 2. Supersøde æggevarmere :-) Og ja tak til en give away. HELT klart en god idé :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja give aways er altid en god idé - især for dem der vinder (hm hm... hentydning til din give away) :)

   Slet