onsdag den 10. oktober 2012

Savannens dyr og kagebagning

I dag har jeg desværre været syg og ligget på sofaen hele formiddagen. Men men men er heldigvis så småt ved at være mere frisk. Og uanset hvordan jeg har det imorgen, skal jeg på arbejde. Det er nemlig min sidste almindelge arbejdsdag i Skægkær (fredag er jo motionsdag), så har lovet den fantastiske 9. klasse at tage kage med.
Jeg er ikke god i et køkken og kan ikke lide at være derude, men har fået kæmpet mig igennem til at få bagt til dem.Mmm... Makronkager - der var lige præcis nok til en til hver i morgen og en smagsprøve i dag.

Og så har jeg fået lagt sidste hånd på løven - det sidste manglende dyr til savanne-uroen til Knud. Så nu mangler jeg bare at finde en uro at hænge dem i, men mon ikke Panduro Hobby i Herning kan hjælpe mig med det?Det tog tre timer at lave løvens manke... Suk, det var kedeligt arbejde... Men jeg er super glad for resultatet, og jeg glæder mig til at vise den til søster live i stedet for bare på billeder.

4 kommentarer:

 1. De er bare super flotte - glæder mig også til at se dem "live"!

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber på at nå i Panduro fredag så jeg kan få den lavet færdig i weekenden (så jeg kan komme i gang med næste projekt)...

   Slet
 2. Hold nu op, hvor er du sej Janni. De er da så flotte. Er mega vild med giraffen.
  Kh Anja.

  SvarSlet
 3. Tusind tak Anja :-) er faktisk også lidt stolt af mig selv når jeg tænker på hvor kort tid jeg har været i gang med hæklingen ;-)

  SvarSlet