søndag den 6. april 2014

Weekendens produktion

I denne weekend har jeg fået hæklet en del.
Fredag eftermiddag var jeg ved massør, som fik æltet min nakke godt og grundigt igennem, så aftenen tilbragte jeg hjemme på sofaen med hæklenålen.
Lørdag var jeg til outlet med en veninde (købene viser jeg måske en anden dag), og om aftenen slappede jeg af. Min nakke var stadig rigtig rigtig øm, så tog det stille og roligt. I dag har jeg hæklet rigtig meget og bare nydt fridagen sammen med Raja.
Jeg vil lige vise jer, hvad jeg har fået lavet i denne weekend.

Jeg fik lavet en bunke nøgleringe færdige. Minionnøgleringene har ligget et stykke tid uden ring på, men det har de fået nu. Uglerne er nemme at sidde med, når man ikke lige orker at tænke for meget over hæklingen, så det er været godt til at koble af.

Uglenøgleringe klar til salg
Ugler og minions klar til at passe på nøgler.
 Min kære stamkunde Esther (kantinedamen på min tidligere arbejdsplads) har bestilt nogle æggevarmere for noget tid siden. Jeg har surfet rundt på nettet og er blevet inspireret, og i denne weekend gik produktionen så i gang. Her er, hvad jeg har fået lavet indtil videre.Et æg bliver varmet af en æggevarmer.

Et projekt jeg havde håbet at blive færdig med i denne weekend var den store minion, jeg er i gang med. Det gik også rigtig fint fremad (med mange dele der skulle syes sammen), men men men... Da slutspurten skulle sættes ind skete det utænkelige... Jeg løb tør for sort garn! Det skete lørdag aften, så var pænt irriteret, da jeg jo tidligst kan få købt mere imorgen - og der når jeg det nok ikke... Men I skal da ikke snydes for billeder af, hvor langt jeg er nået før jeg løb tør.

Næsten færdig... Mangler det sidste af brilleremmen og en mund.
Så lidt mangler jeg...
Jeg er rigtig tilfreds med det foreløbige resultat, og jeg er faktisk lidt ked af, at det ikke er en gut, der skal blive boende hos mig... Men så må jeg jo bare lave en til mig selv også.

Som du kan se, har min weekend været produktiv. Jeg glæder mig til påskeferien, hvor jeg forhåbentlig når en del kreativt - både syning, kort og hækling.
Hvordan har din weekend været?

1 kommentar:

  1. Hold da fast du har nået meget - den der minion er da bare for cute!!

    SvarSlet