lørdag den 29. december 2012

Hæklet flodhest og hjemmehygge

Så er jeg kommet hjem til mig selv efter en dejlig ferie hos først min far og derefter min kæreste.
I går var jeg i Tyskland med min søde kollega. Vi skulle have købt ind til gevinster til fredagslotteri på lærerværelset. På skolen er der nemlig lotteri hver fredag i første frikvarter. Det var rigtig hyggeligt, men en meget lang dag, så da jeg endelig kom hjem, satte jeg mig på sofaen og så Far til fire (den allerførste af de klassiske).
I dag har hunden og jeg hygget på sofaen. Hun er meget bange for fyrværkeri, og derfor er det lidt træls når folk allerede er begyndt at fyre af...
Hun søgte tryghed hos mig, og så var det jo heldigt at jeg sad med dynen over mig, så hun kunne gemme sig under den. Her kigger hun kun lige frem fordi jeg tager billede, for ellers sad hun også med hovedet under dynen.


Jeg har fået hæklet endnu et dyr færdigt... Denne gang er det den "lille" flodhest, som jeg købte opskrift på ved Grønhøj Garn lige før jul. Jeg tør slet ikke tænke på hvor stor den store så er.
Den er i samme stil som elefanten. Jeg smed billedet på facebook, og der gik ikke mange timer, før den blev solgt til en tidligere kollega. Så nu håber jeg at den får et godt hjem.


Jeg skal snart i gang med et par håndledsvarmere til mig selv, men opskriften er på engelsk, og jeg synes stadig det er lidt svært at hækle efter engelske opskrifter, så er nok (igen) nødt til at bruge tid på at oversætte den først.

1 kommentar:

  1. Den er blevet rigtig fin - hvor stor er den i forhold til elefanten?

    SvarSlet