søndag den 15. december 2013

9 dage til jul

Julen kommer nærmere, og jeg er ved at glæde mig. Ikke kun til juleaften (som jeg selvfølgelig glæder mig til), men også til ferien. Den er tiltrængt! I år har vi over 2 ugers juleferie - skønt. Ferien skal bruges til at tage over til søster og holde jul, slappe af og en smuttur til London, hvor jeg skal købe mig fattig sammen med min gode veninde Louise. Jeg ved endnu ikke hvad vi skal se, hvad vi vil opleve og hvor vi vil shoppe, men jeg har en god kollega, som har boet i London. Hun har sagt ja til at hjælpe mig med at lave en mini-guide til os. Jeg kunne godt tænke mig at se en musical, hvis vi kan få et par billige billetter. Vi har kun tre dage derovre, så vi når nok ikke alt det vi gerne vil, men så har vi en undskyldning for at skulle afsted igen en anden gang.

Der er et par stykker, der er så heldige at få hjemmelavede gaver af mig i år, men dem viser jeg selvfølgelig ikke frem her før de har åbnet gaverne.
Min kære søster msknit har bedt mig om at lave noget julepynt til hende. Jeg skal holde jul ovre hos hende sammen med hendes svigerfamilie. Så tror I nok, at jeg fik frie tøjler til at lave pynt, men der tager I fejl. Det skulle være 2 julesokker og 4 julekugler i hvid, rød, grøn og guld. Så det får hun da...

Julepynten er klar til søster Tina aka ms. Knit

Den første julekugle blev trevlet op nogle gange. Man vil jo gerne have mønsteret pænt.Nå håber jeg, at de lever op til Tinas krav og standarter...

Nu hvor det er jul, vil jeg lige vise jer de to stykker pynt, som nok betyder allermest for mig. Ikke fordi de er dyre eller fine. Jeg har bare haft dem så længe jeg kan huske, og jeg har fået dem af min mor dengang jeg begyndte at ville have mine egne juleting.

Lille juleseng med bamse. Som I kan se er den gammel og bøjet, men kommer stadig frem hvert år. I år i sættekassen i rummet med mors billede.
Nisse på kælk. Næsten helt sikker købt til det lokale julemarked engang. 
Har I også julepynt, som har stor affektionsværdi og derfor kommer frem år efter år? Vil I vise det frem?

2 kommentarer:

  1. Hvor er julekuglerne altså bare blevet fine! De kommer virkelig til at pynte på træet.

    SvarSlet
  2. Det er nogle rigtig flotte juleting du har fået lavet Janni :) Det er jeg sikker på vil pynte på træet ;)

    SvarSlet