onsdag den 19. juni 2013

Mmm... flere cupcakes

Der er siden sidst sket lidt... Okay, faktisk er der noget jeg har holdt for mig selv, som jeg er klar til at dele nu.
Jeg boede jo, som I ved, sammen med min kæreste, men det gør jeg ikke mere. Det gik ikke... Så jeg har den sidste uges tid ledt efter lejlighed, alt imens jeg har boet hos min far - og har derfor over 1 times kørsel hver vej nu. Jeg har fået mig en lejlighed, som ligger super godt i forhold til den skole, som jeg skal arbejde på næste år. Det kommer nemlig ikke til at tage mig meget mere end 5 minutter at gå på arbejde.
Der er mange trælse ting ved at flytte fra sin kæreste, men der er også nogle gode; bl.a. er det skønt at få lov til at indrette en lejlighed præcist efter mit hoved, uden at skulle tage hensyn til en mand. Det bliver skønt at indrette igen, og mon ikke der kommer et par indlæg om det når jeg begynder at flytte?

Men jeg har altså også lavet andet end at lede efter lejlighed. Den cupcake jeg havde hæklet tog jeg med på arbejde til en af kollegerne, og derefter var der en der bestilte 4, så det måtte jeg jo lave. Og hvornår skal man så lige få lavet 4 cupcakes? Det skal man da mens man er på besøg hos sin søde, dejlige, kreative søster Tina. Jeg tog over til hende i fredags (ankom sent om aftenen) og så hyggede vi helt til søndag eftermiddag.

De fire cupcakes til kollegaen.

Min skønne storesøster og mig.
Lørdag tog vi i et par butikker. Og det var rigeligt, må man sige, for fik da brugt (for) mange penge.
Bl.a. var vi i en FANTASTISK lille butik, der hedder Båndsalonen. Vi var taget helt ind til centrum, for at komme i Båndsalonen. Og da vi så kom derind, var der lukket! Ej, hvor var jeg skuffet da vi gik derfra. Men men men... vi var ikke gået mere end 5 skridt da ejeren kom ud og råbte efter os om vi ville ind, for det måtte vi godt. Så jeg fik købt bånd og knapper. Han fortalte at han snart får en webshop, så jeg venter med længsel, og skal nok reklamere så snart jeg opdager han er online.
Jeg har ikke lige fået taget billeder af mine køb, så det må komme en anden dag...

Når der sker store forandringer i mit liv, får min frisør frit spil med mit hår. Og denne gang er det blevet til sidecut og pandehår - har ikke haft pandehår siden børnehaveklassen, så det skal jeg lige vænne mig til...


I aften står den på personale-kom-sammen på den skole jeg arbejder på nu. Det skal nok blive hyggeligt.

1 kommentar:

  1. Sikken en heldig kollega - de er rigtig søde de cupcakes. Spændende med ny lejlighed og singletilværelse.
    K.h.
    Christina

    SvarSlet