mandag den 20. maj 2013

Den virkelige zoologiske have

Så er pinsen ved at være ovre og hverdagen truer. Jeg har nydt fridagene rigtig meget.
I lørdags tog jeg i Jyllands ParkZoo sammen med min veninde og hendes søn. Det var super hyggeligt, og vi fik set en masse dyr.
Jeg stod og kiggede på girafferne, og den lille af dem var meget nysgerrig. På et tidspunkt var dens hoved kun 1 meter fra mig - men jeg nåede selvfølgelig ikke at tage billeder af den så tæt på, før den store kom og skældte den ud. Jeg havde Raja med, så den følte sig nok lidt truet af min faaarlige hund...Vi fik set søbjørnenes show. De er vildt søde og meget meget dygtige. Det sidste vi nåede derude var at se, at de tog den ene tigerpyton ud. Jeg listede mig til at røre ved den (i den helt anden ende end hovedet). Den føltes overhovedet ikke som jeg havde troet, men nu kan jeg sige, at jeg har rørt en slange.
Det var en super god dag med masser af dyr, hygge, solskin og is.

Søndag var det også godt vejr herude vestpå. Derfor kørte Lars, Raja og jeg en tur til stranden ved Søndervig. Raja er 100% vandhund, så hun fik selvfølgelig lov til at rende frit, så hun kunne komme i vandet. 
Det var skønt at se hende hoppe rundt i vandet, for det var virkelig tydeligt at hun elskede det.

Raja skulle have hovedet frem i bilen, så hun kunne følge med.
Lars gik med lidt ud i vandet - det var ret koldt for tæerne.

Det er ikke blevet til så meget krea her i weekenden, da i dag har stået på (endnu) en barnedåb. Og så var vejret bare for fint til at sidde stille, når man nu bliver tilbudt at komme ud og se ting. 
Hvad har du brugt pinsen på?

Jeg mangler nu kun 1 fast læser før give away'en trækkes - reklamer så vi kan få spændende udløst.

2 kommentarer:

 1. 1 fast læser fra de 20 :)
  Er det ikke dejligt??

  SvarSlet
  Svar
  1. Jo det er det! Men ih, hvor jeg håber jeg snart når derop :)

   Slet