søndag den 5. maj 2013

Alt godt fra havet

Der er blevet lavet lidt her de sidste par dage. Min kære søster mener, at Knud skal have en flodhest. Og det skal være en stor udgave af den flodhest jeg før har lavet. Se indlægget med den her. Det er noget af et projekt, for den bliver susme stor. Jeg gik i gang fredag aften (Lars skulle lige ned og se kammeraterne spille fodboldkamp, og så skulle der drikkes lidt øl bagefter), og jeg brugte faktisk hele aftenen på det. Jeg fortsatte lørdag morgen og hæklede det meste af dagen væk (elsker I ikke bare sådan nogle dage?), og det er først i dag, jeg er blevet færdig med hovedet.


Jeg har derudover også fået lavet et par sprutter. Det er den slags blæksprutte, som bliver samlet ind til neonatalafdelingerne rundt om i Danmark. Disse to er dog ikke til indsamlingen, men til gaver...
Opskriften på sprutten har jeg fundet på http://www.spruttegruppen.dk/ Det er også der man skal kigge, hvis man kunne tænke sig at donere nogle sprutter til indsamlingen.
Det tager ikke helt vildt lang tid at lave en blæksprutte, og jeg tænker faktisk, at jeg godt kunne bruge det som små afbræk fra de andre projekter. Så får man også gjort en god gerning samtidig.I dag har Lars og jeg været kærester i et år. Det fejrede vi i går med "dinner and a movie". Vi spiste på Mad Donna i Herning og var i biografen og se Iron Man 3.
Maden var god, og jeg var lige nødt til at tage et billede af min forret - jeg kan jo ikke finde ud af at spise så fancy retter...


Nu er weekenden snart forsvundet, og jeg er virkelig glad for, at der kun er 3 arbejdsdage i næste uge. Jeg håber på at kunne få syet lidt på en af fridagene.
Hvad har du fået weekenden til at gå med?

2 kommentarer:

  1. Ja okay den er godt nok stor - men han kunne også godt en stor kramme bamse:) Jeg er sikker på den bliver rigtig rigtig fin!

    SvarSlet
  2. Iiih glæder mig til at se den kæmpe flodhest;-)

    SvarSlet