torsdag den 31. maj 2012

Hjemmelavede kort

Så fik jeg lige tid til at skrive lidt herinde igen...
Efter min krea-dag, hvor jeg lavede scrapbook, lod jeg krea-tingene ligge og flyde. Jeg tog mig derfor lige tid til en dag at lave lidt kort - det jeg oprindeligt startede med at lave i tidernes morgen.
Jeg fik ikke lavet så mange, men fik da lavet lidt.
Her er resultatet:
Fem kort jeg har lavet.
Undskyld at billede lige vender forkert, men kan ikke lige få det vendt af en eller anden grund.

Der kommer også lige et billede af mit gamle kamera, som jeg er meget glad for. Den fik en plads helt for sig selv i min rumdeler.
Mit dejlige kamera.
Efter min lille krea-dag lagde jeg et billede ud af Raja, hvor hun lå og kedede sig (slappede af) i sofaen.
Jeg har nu fundet ud af, hvad hun godt kan lide at lave, hvor jeg ikke er med.
Min søde kæreste havde hende med ude og makke i sin bil, da den skulle gøres klar til syn. Det syntes hun var rigtig spændende - så spændende at han næsten ikke kunne få lov til at lave det uden at få hjælp af hende.
Raja er meget entusiastisk.
Jeg håber at alle sender gode tanker i gang så vi kan få godt vejr igen snart.
Ha' en god dag.

fredag den 25. maj 2012

Kreadag med mig selv

Den sidste måned har været MEGET travl!
Som lærer i udskolingen, har man mange ting man skal nå i april og maj måned - skriftlige afgangsprøver og ugidelige elever derefter er en fryd. Især når man skal til at rette alle afgangsprøverne. Godt det er matematik; enten er det rigtigt, næsten rigtigt eller forkert...
Jeg fik dog tid til et par kreadage for mig selv, hvor jeg fik lavet en scrapbook.
Fra september 2010 til juli 2011 var jeg i Athen, og jeg havde ikke fået lavet en scrapbook om min tid dernede. Det har jeg nu. Og jeg er blevet rigtig glad for resultatet.




Sådan ser min lille spisebord ud når jeg laver scrapbook - skønt rod.
Min dejlige hund Raja synes også det er hyggeligt når jeg laver kort eller scrapbook. Nogle gange ligger hun under bordet og hygger sig ved mine fødder, men denne gang smuttede hun op i sofaen (luksushund).




Ikke nok med hun lå i sofaen - hun brugte endda min hovedpude.
Til sidst et billede af en lille ting, som jeg har fået op på hylden. Jeg har haft den længe, men den har også ligget i en kasse længe.




Er der noget bedre end en slikdispenser fyldt med m&m's? Det tror jeg ikke!
Det er skønt med dejligt vejr, synes I ikke? Nyd det :)

tirsdag den 1. maj 2012

Ny app til mobilen

Så har jeg fået endnu en sjov lille app til min iPhone.
Den nye app hedder Jittergram. Med den kan man lave stop motion-animationer eller 3D. Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan jeg får lavet det der 3D, men har fundet ud af at lave en stop motion.
Jeg skulle lige teste min nye app.
Man skal have en rolig hånd og være ret præcis, men endnu engang gør øvelse mester, så jeg glæder mig til at lege mere med app'en.
Glasset var det første forsøg med app'en. Jeg synes det lykkedes helt okay.

Udover at det er en sjov (og gratis) app, tænker jeg også, at man kunne lave sjove ting med den i undervisningen (når jeg nu er lærer). Gad vide om man kan få den til android også?

I fredags var jeg ude at kigge i kasserne fra fars kælder. Mens min søster og jeg snuste rundt, faldt jeg over et gammelt kunstværk, som min farmor stadig har hængende. Synes det er så sjovt at finde sådan noget rundt omkring.
Er der noget bedre end børnekunst?
Efter oprydningen forsøgte min far at reparere min mors gamle symaskine, så min søster kan få den. Det gik ikke så godt, så den skal lige omkring et symaskineværksted. Jeg ønsker mig også en symaskine - ikke fordi jeg er god til at sy, men fordi jeg håber på at blive god til at sy.