tirsdag den 1. maj 2012

Ny app til mobilen

Så har jeg fået endnu en sjov lille app til min iPhone.
Den nye app hedder Jittergram. Med den kan man lave stop motion-animationer eller 3D. Jeg har ikke lige fundet ud af hvordan jeg får lavet det der 3D, men har fundet ud af at lave en stop motion.
Jeg skulle lige teste min nye app.
Man skal have en rolig hånd og være ret præcis, men endnu engang gør øvelse mester, så jeg glæder mig til at lege mere med app'en.
Glasset var det første forsøg med app'en. Jeg synes det lykkedes helt okay.

Udover at det er en sjov (og gratis) app, tænker jeg også, at man kunne lave sjove ting med den i undervisningen (når jeg nu er lærer). Gad vide om man kan få den til android også?

I fredags var jeg ude at kigge i kasserne fra fars kælder. Mens min søster og jeg snuste rundt, faldt jeg over et gammelt kunstværk, som min farmor stadig har hængende. Synes det er så sjovt at finde sådan noget rundt omkring.
Er der noget bedre end børnekunst?
Efter oprydningen forsøgte min far at reparere min mors gamle symaskine, så min søster kan få den. Det gik ikke så godt, så den skal lige omkring et symaskineværksted. Jeg ønsker mig også en symaskine - ikke fordi jeg er god til at sy, men fordi jeg håber på at blive god til at sy.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar