tirsdag den 19. juni 2012

Sommer og arbejde

Det er da vist ved at være noget tid siden jeg sidst har skrevet noget herinde...
Situationen er den, at der om halvanden uge er sommerferie (ja, det er skønt at være lærer). Desværre bliver jeg også opsagt om halvanden uge, da jeg kun er ansat i et vikariat.
Min tid er derfor ikke ligefrem gået med kreative projekter, men de sidste krampetrækninger på arbejdet og forsøg på jobsøgning - det er svært i disse tider.
Det gode ved at komme på dagpenge (og man skal jo se de lyse sider) er, at jeg så får tid til at gå og nusse rundt herhjemme og forhåbentlig få lavet nogle kreative ting. Mon man skulle melde sig til et madlavningskursus så jeg kunne lære at lave lidt mad???

Jeg synes sommeren herhjemme er mildest talt deprimerende - og nej, skal ikke på sommerferie sydpå i år. Hvad gør man så for at få lidt sommerhumør ind i stuen? Man køber da lige et par blomster, som spreder en dejlig duft.

Skønne blomster i vindueskarmen.
Et andet projekt jeg er nødt til at starte på når jeg får masser af tid er, at jeg skal lære at hækle. Min dejlige kollega Mette har lovet at lære mig det, men jeg tror også det kræver lidt træning herhjemme. Mon det er noget jeg kan finde ud af? Al hjælp er velkommen - også til madlavningskurser.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar