søndag den 1. juli 2012

(Tude)prinsesse for en dag

Så blev det sommerferie, og i den forbindelse min tur til at sige farvel til en dejlig skole med skønne unger og helt fantastiske kolleger. Jeg var der i et vikariat, som desværre slutter nu.
Sidste skoledag startede med fællessamling for hele skolen, og hvad sker der så? Inspektøren kalder mig op foran allesammen og siger nogle søde ord og giver mig blomster. Allerede på vej op til ham begynder tårerne at prese sig på, og da jeg står deroppe løber de frit ned over kinderne.Dette er et billede af de skønne blomster jeg fik.

Efter fællessamlingen havde eleverne frikvarter og derefter gik jeg op og sagde farvel til mine søde 8.klasses elever. Jeg kunne næsten ikke sige noget for tårer og undertrykte hulk. Men de forstod meningen og fik et par knus.
De sidste på min afskedsvej var min ultimativ ynglings 7.klasse. Jeg fik ordnet det sidste tøsesnak med tøserne og sagt de sidste smarte bemærkninger til drengene. Tårerne løb ikke så voldsomt her, men følelserne var uden på tøjet. Klassens egen tudeprinsesse fik også fældet et par tårer. Der blev givet mange krammere og ønsker om god sommerferie.

Efter eleverne var taget hjem på sommerferie, holdt inspektøren en lille tale for lærerne. Det gør han hvert år. Han fik sagt endnu flere søde ord og rost mig lidt mere (jeg kan slet ikke tåle det), og så havde de andre lærere samlet sammen til en lille afskedsgave - igen var der vandfald ned over kinderne.Disse to fine maleri-tegning-ting skal hænge som evigt minde om dejlige kolleger på Kibæk Skole. Skal bare lige have fundet ud af hvor ærespladsen er herhjemme og så have en til at bore lidt i min væg...

Så er sommeren ellers skudt i gang - har fået meldt mig ledig og skrevet den første ansøgning efter jeg officielt er blevet "arbejdssøgende".
Jeg har dog også tid til lidt afslapning. I dag tog Lars og jeg i Jyllands Park Zoo sammen med min dejlige hund Raja.
Vi havde nogle rigtig hyggelige timer, og til min store overraskelse opførte Raja sig ret pænt og trak ikke mere i snoren end normalt.Denne lille surikat var en rigtig fotomodel og poserede for kameraet.
Det gode ved Jyllands Park Zoo er, at man kommer ret tæt på dyrene (der er dog skilte om at nogle af dyrene bider, så jeg nøjedes med at stikke fingrene ind til de dyr, der virkede venlige).Også pingvinerne var meget interesserede i at komme med i familiealbums rundt om i landet - skønt med nysgerrige og venlige dyr.

Efter et par timer i parken tog vi ud i en skov, hvor Raja kunne løbe frit og få brugt det sidste energi. Ikke fordi der var meget tilbage efter de mange nye indtryk og dufte...Raja kunne næsten ikke engang holde til at holde sig siddende i bilen, men måtte læne sig op af noget...

Det var en rigtig dejlig dag, og jeg er sikker på at resten af sommeren nok skal blive rigtig god - og forhåbentlig lidt mere kreativ, nu jeg ikke skal tænke på arbejde og forberedelse til undervisningen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar