søndag den 25. november 2012

Kreahygge i den mørke tid

Jeg er klar over at det er lang tid siden jeg sidst har fået skrevet noget herinde. Bloggen har været lidt forsømt da der er sket meget andet i mit liv, som jeg lige skulle have styr på.
Jeg var så heldig at have en hel weekend ovre hos min søster den weekend der var Beep 2012 i Bella Center (den store gadgetmesse). Det var rigtig fedt at se alle de nye ting, som der blev vist frem. Lidt gadgetnørd er jeg måske - også selvom jeg ikke ved ret meget om det...
Jeg fik også set en masse til min skønne søster og vidunderlige nevø. Og jeg vil lige dele et par billeder fra Knuds værelse, da jeg synes min søster har fået det lavet rigtig fint - I har jo allerede set uroen over sengen, som jeg har lavet, og de fine vimpler, min søster har lavet.


Min søster har fundet et par meget fine knage, hvor hun har hængt nogle farverig plastikspande/-kurve på. Jeg synes det er en rigtig fin måde at få noget opbevaring til at de små ting man har, når man har en baby, uden at det fylder alt for meget på det lille værelse.


Knud er den heldige ejer af en super fin (og meget stor) sparegris, som er lavet helt specielt til ham.
Til grisen hører også et sæt med et par tallerkener (flade og dyb), kop og æggebæger med forskellige dyr i samme tegnestil, og alt er med Knuds navn på.


Af sin farbror fik Knud denne skønne elefant på hjul. Da den jo tydeligvis er inspireret af Far til fire, har den selvfølgelig fået et hundetegn om halsen, hvor der står Bodil.


I stolen sidder tre bamser og hygger sig. Elefanten er lavet af min fars kæreste (jeg har omtalt dem før), den lille blå er lavet af mig (den er også tidligere vist frem her på bloggen) og den brune er min søsters gamle bamse, som hun har haft siden hun var helt lille. De skønne puder er syet af min søster.

Jeg har også siden sidst været i kreaklub, hvor jeg fik noget meget pink garn. Jeg synes den er lige vild nok til mig selv, men jeg har fået lavet et par håndledsvarmere, som min bedste veninde skal have i julegave. Jeg tør godt vise dem frem, da jeg er 100 % sikker på at hun ikke læser med på bloggen.


En sidste ting jeg vil vise frem i denne omgang er begyndelsen på noget, som er helt fantastisk.


Jeg har uden tvivl verdens bedste storesøster. Da jeg var ovre at besøge hende fik jeg begyndelsen på en pakkekalender hun har lavet til mig. Der er ikke gaver til hver dag, men hvem behøver også gaver hver dag?
Tak Tina, jeg glæder mig meget til at se, hvad du har fundet på til mig.

Næste projekt må næsten være den elefant, min veninde har bestilt for lang tid siden (kan I høre hvor højt samvittigheden gnaver i mig?), den kylling min kusine har bestilt og det iPad sleeve min søsters svigermor har bestilt... Godt aftenerne er lange og lægger op til at sidde med varm kakao og en hæklenål.

1 kommentar:

  1. HELDIGE dig! Der er ikke noget så skønt som at blive beriget med en pakkekalender :)

    SvarSlet