mandag den 20. august 2012

Hæklehygge på en solskinssøndag

I går var det en dejlig, dejlig dag. Solen skinnede og jeg var inviteret op i haven hos min far og hans kæreste, så hun kunne lære mig at hækle.
Jeg startede ud med et mindre projekt, da man jo skal passe på ikke at knække halsen på det fra starten af.Det er så heldigt at jeg til oktober skal være moster, og hvad er mere oplagt at starte med end en suttesnor?
Jeg havde fundet en nem opskrift hos FarmorfabrikkenPå billedet ser snoren blå ud, men den er grå, da min søster frabeder sig mere blåt, da hun har nok af det allerede.
Jeg er selv ret stolt af resultatet. Det er første gang i mit liv jeg hækler- ikke engang i håndarbejde i folkeskolen prøvede vi det.

Jeg havde et lille afbræk for hæklingen, da min far og jeg kørte på kirkegården, da min mor kunne være blevet 56. Så vi satte nogle roser til hende og ordnede lige den lille busk, der var ved at brede sig for meget osv.

Min fars kæreste havde nogle af min mors efterladte garnrester, men dem har jeg fået, nu hvor jeg har noget at bruge dem til. Så nu skal jeg bare hækle i vildskab, for det er da godt nok hyggeligt at sidde og nørkle med.
Havde I andre også en god søndag?

1 kommentar: